Wordpress üzemeltetés

A WordPress alapú honlapok fejlesztésén és elkészítésén túl nagyon fontos szempont, hogy az oldal megfelelően működjön és a honlap üzemeltetőinek, valamint felhasználóinak és látogatóinak adatai biztonságban legyenek. Ebben kínál megoldást a Web Solution WordPress üzemeltetői megoldása. Számunkra kiemelten fontos, hogy ügyfeleink adatai, tartalmai maximális biztonságban legyenek.

WordPress biztonság

A WordPress, megfelelő használat és karbantartás mellett egy meglehetősen biztonságos CMS rendszer, ugyanakkor a WordPress oldalak (és más honlapok is) számtalan esetben lehetnek illetéktelen támadások célpontjai. Ezért nagyon fontos, hogy honlapunk folyamatosan frissítve legyen és megfelelően védekezzünk a különböző támadások ellen.

A naprakész frissítések és a megfelelő felhasználónevek, jelszavak mellett fontos, hogy egyéb módokon is védekezzünk, ebben a Web Solution a legmodernebb szerver- és honlapszintű védelemmel segíti ügyfelei munkáját.

WordPress és pluginek frissítései, biztonsági mentések

Amennyiben Ön igényt tart rá, munkatársaink folyamatosan frissítik WordPress honlapját és az Ön által telepített plugineket, ezzel is rengeteg időt megtakarítva Önnek. A frissítések mellett egyúttal bizonyos, előre meghatározott időközönként biztonsági mentéseket végzünk honlapjáról, így probléma esetén honlapja tartalma bármikor visszaállítható.