Web design, grafika és sitebuild

Önnek olyan honlapra van szüksége, ami megfelel az elvárásainak, az aktuális trendeknek és megfelelő környezetben mutatja be cége szolgáltatásait, termékeit. Feltétlenül szükséges, hogy honlapja felhasználóbarát, könnyen áttekinthető legyen és a látogatók gyorsan megtalálják weboldalán azt, amit keresnek. Több éves tapasztalattal rendelkező munkatársaink segítenek Önnek akár céges arculata, honlapja, vagy online és offline kreatív kampányainak megtervezésében, kivitelezésében.

Önnek olyan honlapra van szüksége, ami megfelel az elvárásainak, az aktuális trendeknek és megfelelő környezetben mutatja be cége szolgáltatásait, termékeit. Feltétlenül szükséges, hogy honlapja felhasználóbarát, könnyen áttekinthető legyen és a látogatók gyorsan megtalálják weboldalán azt, amit keresnek.

Több éves tapasztalattal rendelkező munkatársaink segítenek Önnek akár céges arculata, honlapja, vagy online és offline kreatív kampányainak megtervezésében, kivitelezésében.

Reszponzív web design

Honlapjának minden eszközön tökéletesen kell megjelennie. Ügyfelei számára nagyon fontos, hogy honlapja tökéletesen működjön, függetlenül attól, hogy látogatói milyen eszközről böngésznek.

A Web Solution minden esetben olyan egyedi tervezésű honlapokat készít, melyek megfelelnek a fenti kívánalmaknak. Munkatársaink folyamatosan követik az aktuális trendeket és ezeknek megfelelően tervezik meg és készítik el honlapját.

Miért jó a reszponzív honlap?

Mert Ön egyetlen felületen tudja frissíteni, aktualizálni honlapja tartalmát, mely minden eszközön, a megfelelő technikai megoldásokkal, ugyanazt az élményt és tartalmat nyújtja látogatói számára.

A honlap grafikai tervezésének lépései
Első lépésben munkatársaink felmérik az Ön igényeit és céljait, megismerik cégét, szolgáltatását.

Ezután – Önnel közösen – meghatározzuk, hogy milyen funkciókra, oldalakra van szüksége honlapjának.

A következő lépésben elkészítjük az oldal térképét és az oldalak vázlatos (wireframe) felépítését.

A vázlatok elfogadása után grafikusunk elkészíti a weboldal grafikai arculatát, mely illeszkedik cége arculatához.

A design tervek elfogadása után munkatársaink elkezdik a honlap szerkezetének, a grafikai terveknek megfelelő, elkészítésének és a honlap fejlesztésének.

Arculat- és logótervezés

Cégének, szolgáltatásának arculata az, ami megkülönbözteti vállalkozását a konkurenciától, ezért fontos, hogy egyedi arculati elemek segítségével kitűnjön a tömegből. A Web Solution, Önnel együttműködve megtervezi és elkészíti céges arculatát, arculati elemeit, legyen szó logó tervezéséről, névjegy-, levélpapír- vagy borítéktervezésről.

Logótervezés

Miután megismertük vállalkozása tevékenységét, szolgáltatásait és az Ön igényeit, grafikusunk elkészíti egyedi logójának vázlatait, majd folyamatosan Önnel egyeztetve véglegesítjük azt.

Arculati elemek

A céges logó elkészítése után, igény esetén grafikusunk elkészíti arculati elemeinek (névjegykártya, boríték, céges levélpapír) tervét, majd az Ön igényeinek, kéréseinek megfelelően véglegesíti azokat.

Infografika

Az infografika segít Önnek abban, hogy szolgáltatásait, vagy cégével kapcsolatos információkat, adatokat vizuálisan jeleníthesse meg honlapján, vagy offline anyagaiban. Az infografikák tökéletesen illeszkednek arculatához és kiegészítik, színesítik online vagy offline szöveges tartalmait. A Web Solution, megrendelés esetén segít Önnek a megfelelő grafikai elemek, infografikák megtervezésében, elkészítésében.

Ikontervezés

Egyedi, személyre szabott ikonok, szimbólumok segítségével színesebbé teheti online vagy offline megjelenését, egyúttal megkönnyítheti látogatói számára az eligazodást honlapján. A Web Solution segítségével elkészíttetheti saját ikonjait, vagy válogathat előre elkészített ikonjaink, ikoncsomagjaink közül. Az elkészült, megvásárolt ikonokat vektoros és méretre húzott kép formátumban.

Online és offline kampányok

Online és offline hirdetések, bannerek tervezését és kivitelezését is vállaljuk, akár online marketing szolgáltatásunk részeként, vagy külön, egyedi megrendelés esetén is.

Sitebuild

Ha már vannak kész tervei a honlapjára, a Web Solution segítségével elkészíttetheti weboldala HTML + CSS felépítését. Szükség esetén az elkészült sitebuild alapján fejlesztőink elkészítik WordPress alapú honlapját.

Referenciák

BDPST Esküvő Kiállítás, főkép

BDPST Esküvő Kiállítás

fejlesztés marketing sitebuild webdesign
Megtekintés
Tesla Színház, főkép

Tesla Színház

fejlesztés marketing sitebuild webdesign
Megtekintés
Webállatpatika, főkép

Webállatpatika

Logótervezés marketing
Megtekintés
Best Relax Hévíz Apartman logó, főkép

Best Relax Hévíz Apartman logó

Logótervezés
Megtekintés
Wowa.hu, főkép

Wowa.hu

fejlesztés marketing sitebuild webdesign
Megtekintés
Hungarian Street Food Awards honlap, főkép

Hungarian Street Food Awards honlap

fejlesztés sitebuild wordpress
Megtekintés