Honlapkészítés

Egyszerű, könnyen kezelhető honlapokat készítünk, melyek alkalmasak szolgáltatásainak, termékeinek legmegfelelőbb bemutatására, hogy weboldala aktualizálásával időt takarítson meg.

Egyedi, személyre szabott WordPress honlapok

A WordPress egy egyszerűen kezelhető, rugalmas CMS rendszer, mellyel honlapjának tartalmát könnyen és gyorsan frissítheti, aktualizálhatja. Fejlesztőink és grafikusaink több éves tapasztalattal rendelkeznek WordPress alapú honlapok tervezésében, funkciói személyre szabásában, egyedi fejlesztésében.

Grafikai tervezés

A vázlatoktól a végleges megvalósításig

A Web Solution web designerei, grafikusai az Ön egyedi igényei alapján és a könnyű kezelhetőség, felhasználóbarát kivitelezés szem előtt tartásával tervezik meg és készítik el weboldala grafikai kialakítását, a wireframe vázlatoktól a végleges online megjelenésig. A legapróbb részletektől a végleges designig mindent úgy készítünk el, hogy alkalmazkodjon vállalkozása, szolgáltatása arculatához. Részletekről tájékozódjon itt.

Reszponzív sitebuild

Honlapjának minden eszközön ugyanazt a felhasználói élményt kell nyújtania látogatói számára, mi ennek szellemében készítjük el weboldala szerkezetét. A Web Solution által készített honlapok sitebuildje minden esetben reszponzív és alkalmas arra, hogy akár WordPress alapon, akár önmagában tökéletesen működjön.

WordPress és PHP fejlesztés

A legtöbb esetben az alapértelmezett funkciók nem elegendőek egy honlap elkészítése során. Számtalan egyedi igény merülhet fel egy weboldal tervezésekor, amit a CMS rendszerek alapból nem támogatnak. A Web Solution tapasztalt fejlesztői bármilyen személyre szabott funkciót el tudnak készíteni az Ön igényeinek megfelelően.

Tárhely csomagok

Levelező logo

Levelező

2 GB tárhely
-
-
10 email cím
10 alias
6.000 Ft + ÁFA /év
WS 1 logo

WS 1

5 GB tárhely
2 weboldal
2 MySQL adatbázis
10 email cím
10 alias
10.000 Ft + ÁFA /év
WS 2 logo

WS 2

10 GB tárhely
5 weboldal
5 MySQL adatbázis
20 email cím
20 alias
15.000 Ft + ÁFA /év
WS 3 logo

WS 3

20 GB tárhely
10 weboldal
10 MySQL adatbázis
30 email cím
30 alias
20.000 Ft + ÁFA /év