Szolgáltatások

VPS Szerver bérlési lehetőség

Ha önnek egyedi szoftver igénye van, esetleg szeretné nagyszámú domainjét elhelyzni lehetősége van virtuális szerver bérlésre. A szerver erőforrásai az ön számára dedikáltak, igy szabadon gazdálkodhat vele, ugyanakkor nem szükséges egy nagy kezdeti befektetés, és a rendszere a megrendeléstől számitva pár órán belül müködőképes. Részleteket a VPS linkre kattintva talál.

webhosting

Webhosting csomagjainkat úgy alakítottuk ki, hogy mindenki megtalálja a számára tökéletes webtárhelyet. A megszokottakon túl sok extra szolgáltatást nyújtunk már a legminimálisabb árú tárhelyhez is. Minden webhosting csomagunkhoz alapértelmezetten biztosítunk például DirectAdmin adminisztrációs felületet, napi frissítésű látogatottsági statisztikát. A részletek megtekintéséhez kérem kattintson a webhosting linkre ...

domain regisztráció

Gyors és teljeskörű megoldás kínálunk a domain regisztráció terén, legyen az akár magyar (.hu), nemzetközi (.com, .net, .org, .biz., info ...stb)
európai uniós (.eu) környező országbeli (.ro, .sk ...stb) domain.
A részletek megtekintéséhez kérem kattintson a domain regisztáció linkre...

fórum hosting

Amennyiben Ön fórumot kíván üzemeltetni egy nálunk vásárolt tárhelycsomagon, úgy ehhez mi biztosítunk ingyenes illetve fizetős fórummotor telepítést.

honlapkészítés

Manapság egyre többen készíttetnek honlapot üzleti vagy privát okok miatt. Amennyiben érdeklik az általunk biztosított módszerek, illetve a már kész munkák referencia listája, úgy kérem keressen minket az elérhetőségeinken.